Saturday, October 5, 2013

Setia City Mall

 Assalamualaikum..

Yuhuu..sekarang ni makin rajin lak nak update ni.. :P .. Siang tadi cik rina pergi ke setia city mall dekat jalan nak pergi ke klang sana.. jauh kn berjalan sampai ke klang..Bukan apa saja nak tengok Ripcurl.. Sebab last weekend cik rina OU Ripcurl de wat sale.!! gile-giler.. so pika de cakap kat setia city mall pun de wat sale gak.. tue yang nak pergi usha.. Tapi nak paling sedih sekali tak boleh shopping gile-gile :( .. sebab dalam perjalanan cik joyah buat hal.. so kene settlekan cik joyah la.. $$$$$ terbang duit nak shopping.. So bila sampai setia city mall cume tengok2 jerk.. :( pergi la jugak sebab dah lalu.. (@_@)..




 Shopping cikit jerk .. :(


 Pantang nampak cermin kan..peace.. 


Hello friend..

....


....


....


....


....


....


....


....


....


....



tadaaa... 

 Saya yang tembab.. Tak suke,,tak suke..

1 comment:

ArELeEz said...

twiggies ke apekah tu, ek?