Monday, June 13, 2011

Sekarang Tak Kira lu Abg long ka.. Ayahanda ka..ini Kl gua pegang

Memang Terbaik la Kl Gengster.. Nak bagi 4 Bintang dari 5 Bintang.. kikikiki..Patut la panggung wayang ramai orang.. Semalam saya nak pergi tengok orang dah mcm ulat dah..panjang gila beratur..1st saya nak tangok kat Mid Valley..tak boleh bla..beratur panjang sampai ke mcd dah.. pas tue saya pergi kat 1 utama.. lagi r.. last sekali saya pergi ke Summit usj..Ramai jugak la tp tak seramai kat Mid velly n 1 utama.. nak tengok punya pasal sanggup tue pergi banyak tempat..tue pun malam baru dapat tengok.. Kul 8.20pm.. padahal dah sampai kul 5 pm..cerita dia memamg best.. So tunggu pe lagi.. Pergi la serbu panggung wayang yg terdekat..

"..lu kasi gua mati dulu la baru gua diam.."

2 comments:

IShahcYS said...

Ko memang tak pernah dengar online booking ke? hahaha

R!na said...

tak berape pasti la,, penah dengar ke tak.. online booking pe kak.. :) maklum la orang kg kn..kikikiki