Thursday, August 11, 2011

Hari-hari Nak cuci mata

Fuhh..!! letih betul hari ni.. mana taknya pergi merayap dekat jalan TAR.. semalam okey lagi pergi Ampang Park..dah lah panas..rasa macam nak minum air sirap bak kata kak esah..kikiki... anyway, ni baru warm-up je taw...hahaha

Dah Start memilih dah.. last² tak beli pun..kikiki


Apa Hal muka ko Cik rina..


Mari..mari..pilih².. murah-murah..


Kerongsang ke anting-anting ni..2.50 satu..


Ni la kijo nya..


Kedai abang ipar kak sue punya pakcik..pergi la yerkk
boleh dapat murah..kikiki


Pelbagai orang ada..


Nasib baik tak berapa ramai orang.


Ni den tak goma.. nak shopping bawak budak.. kecian
budak tue..


Macam kenal jerk mak cik tue..


Apa yang dieorang carik..


Nampak tak mak cik kat kedai tudung td..


Pe cik kiah oii..

ermm.. lepas tue sampai office terus lepak..Apa pun tak boleh la cik rina ni..

2 comments:

ArELeEz said...

ape yg berjaya dirembat?

Cik R!na said...

ArELeEz..
belom lagi.. mood tak sampai laki.. so ushar line dulu..